Siteye Git!

Betturkey Tibsiz Link

Betturkey Tibsiz Link

Betturkey, uluslararası piyasada saygın ve prestijli bir site olmak ile birlikte, Türkiye’de kullanımı için, Betturkey tibsiz link şeklinde tanımlama ya da bağlantı adresi üzerinden hareket etmeniz gerekecektir. Ne yazık ki bir kez daha tespit edilen sitenin, Türk yasaları nedeniyle engelleme kararı ile karşılaştığı görülmüştür. Bilgi teknolojileri iletişim kurumu geçmiş dönemde olduğu gibi, bir kez daha siteyi tespit edip, kapatılma kararını vermiştir. Bu yüzden siteye ulaşmak, hesabı yönetmek, hesap açmak ya da bu siteyi incelemek istiyor iseniz, sizlere verdiğimiz bağlantı adresini kullanabilirsiniz.

Betturkey Adresini Bulamıyorum

Bahsettiğimiz gibi şirket paralı oyun seçenekleri, yasal yetki belgesi gibi kriterlere istinaden, bu site Türkiye pazarında kabul edilmez. Her tespit edildiğinde, hakkında mutlaka engelleme kararı verilir. Engelleme kararı ile yaşanan giriş problemi her zaman yeni giriş adresi ile ortadan kaldırılır. Siz kullanıcı, ziyaretçi ya da kullanıcı olmak yani hesap açmak isteyen bir şahıs olarak adresini bulamıyor olabilirsiniz. Böyle bir durumda sitemizi takip etmenizi, paylaşımlarımızı okumanızı sizlere tavsiye edebiliriz. Hızlı bir şekilde, yeni ve güncel giriş adresine ulaşacaksınız.

Betturkey Adresi Nasıl Bildirilir?

Peki adresi farklı kaynaklardan öğrenebilir misiniz? Adres bildirim işlemi yapılır mı? Elbette adres bildirim işlemi yapılır. Doğrudan bildirim, sadece üye olan şahıslara yapılacaktır. Bu konuda sitenin müşteri hizmetleri devreye girecektir. Müşteri hizmetleri hesap açan şahıslara elektronik posta gönderir ve yeni adresi bildir. Müşteri hizmetleri hesap açan şahıslara SMS gönderir ve güncel adresi bildirir. Bunun haricinde, bizi takip edin başlığıyla hazırlanmış Facebook, Twitter, Youtube, Instagram, Telegram gibi uygulama ya da sosyal medya hesapları bulunmaktadır. Buralardan da yeni ve güncel giriş adresi duyurulur.

Betturkey Güncel Adresi Nasıl Kullanılır?

Sizler için hazırladığımız Betturkey tibsiz link ifadesiyle hareket edip, siteyi orijinal yeni giriş adresi ile açın. Peki nasıl kullanacaksınız? Sizi etkileyen yani hesap açmış bir şahıs iseniz, üye olmuş bir şahıs iseniz sizi etkileyen bir şey yoktur. Sadece bu bağlantı adresi üzerinden seçim işlemini yapıp, siteyi açın. Yeşil renkli giriş butonuna tıklayın, açılan pencereye hesabınıza ait kullanıcı adı şifre bilgisini yazıp, giriş yap butonuna tıklamanız, hesabınıza aynı şartlarda erişmeniz anlamına gelecektir.